Организација рада од 31.01.2022.


Поштовани ученици, родитељи и наставници,

обавештавамо Вас да је Тим за праћење о координирање примене превентивних мера у раду школа, на четвртом састанку одржаном 27.01.2022.године, у складу са одликама и закључцима Кризног штаба за сузбијање заразне болести Covid-19 и стручним упуством за организацију образовно-васпитног рада у средњим школама Министарство просвете, науке и технолошког развоја донело је одлуку да ће се у Средњој  школи у Кладову, од 31. 01. 2022. године примењивати други модел организације образовно-васпитног рада – настава  и учење у школи и настава на даљину (комбиновани модел).

Настава ће се одвијати у складу са већ постојећим распоредом часова. Час по другом моделу наставе и учења траје 45 минута уз поштовање свих епидемиолошких мера.

Тим препоручује употребу заштитних маски за све ученике и све време током боравка у школи. Када се појаве случајеви инфекције вирусом SARS-CoV-2 код ученика родитељ о томе обавештава одељенског старешину.

Овим путем апелујем на све запослене и ученике да и ван школе поштују прописане епидемиолошке мере и доследно примењују све мере заштите,  са жељом  очувања  доброг здравља.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *