Организација рада од 29.11.2021.


Поштовани ученици, родитељи и наставници,

обавештавамо Вас да је Тим за праћење о координирање примене превентивних мера у раду школа, на четвртом састанку одржаном 25.11.2021.године, у складу са одликама и закључцима Кризног штаба за сузбијање заразне болести Covid-19 и стручним упуством за организацију образовно-васпитног рада у средњим школама Министарство просвете, науке и технолошког развоја донело је одлуку да ће се у Средњој  школи у Кладову, од 29. 11. 2021. године примењивати први модел организације образовно-васпитног рада – настава  и учење у школи.

Настава ће се одвијати у складу са већ постојећим распоредом часова. Час по првом моделу наставе и учења траје 45 минута уз поштовање свих епидемиолошких мера.

Тим препоручује употребу заштитних маски за све ученике и све време током боравка у школи. Када се појаве случајеви инфекције вирусом SARS-CoV-2 код ученика родитељ о томе обавештава одељенског старешину. Након појаве 2 случаја одељење се дели на две групе и наставља рад по другом комбинованом моделу наставе.

Овим путем апелујем на све запослене и ученике да и ван школе поштују прописане епидемиолошке мере и доследно примењују све мере заштите,  са жељом  очувања  доброг здравља.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *